Theirmarkup

· 163 ord · 1 minut(er) att läsa

Erik Stattin har ett gammalt inlägg på mymarkup.net med titeln Bioinformatik-artikel som av någon anledning (stavas säkert Movable Type-bugg) brukar dyka upp som nästa-länk på diverse inlägg på hans blogg. Jag kommenterade det för något år sedan.

Så varför dra upp det där gamla? Jo, för att bioinformatik-artikeln A review of standards for data exchange within systems biology som jag medförfattat nu publicerats online hos tidskriften Proteomics. (Och kan läsas under ett dygn för det facila priset av 25 dollar.)

Arbetet med artikeln gjorde sina avtryck i bloggen i våras, bland annat i rubriker och i geografiska positioner. Även Flickr-bilderna skvallrar om vissa detaljer. Jag ångrar att jag inte använde mig av en tjänst som del.icio.us eller Ma.gnolia för att spara alla länkar jag träffade på under arbetet. Istället hamnade en del av de i offline-dokument som jag inte har tillgång till nu (och än mindre någon annan). Måste varit någon tanke om att bevara arbetet för sig själv tills det var färdigt.