Revansch på Pricken efter 15 år

· 177 ord · 1 minut(er) att läsa

Suget efter Spotify verkar stort. Jag noterade i veckan att det dök upp en hel del besökare som hittat till inlägget om Spotify som jag skrev vid Hej! 2007 för två veckor sedan. Detta sker ungefär samtidigt som Pandora började spärra för användare utanför USA.

För ett par timmar sedan dök det upp en invite i min mejlbox (från Henrik som tidigare skrivit om sina erfarenheter av Spotify) och det gick förvånansvärt smidigt att skapa konto, installera och börja lyssna. Inga buffringsproblem, lyssnandet går helt smärtfritt.

Tittar jag tillbaka på »mina gamla inlägg« från när CDON iTunes Music Store började sälja nedladdningsbar musik kan man konstatera att Spotify har alla de artister jag nämner, inklusive Adolphson-Falk (vilka numer även finns hos iTunes Music Store, åtminstone det senaste albumet).

Den enda nersidan jag funnit hittills är att jag är hänvisad till att köra den på min X40 eftersom Mac-klienten inte är släppt än, men det är bara en tidsfråga innan jag kan köra den på min pimpade, vita, dator.

Beta Alfa har skrivit om sin kärlek till Spotify